Számomra a festészet az örök szerelem, az önkifejezés lehetősége. Olyan utazás, ahol megszűnik tér és idő, elhallgat a mindennapok zsibongó, vibráló forgataga. Az egyedüllét varázsa...

Köszönöm, hogy felkerested honlapomat és azt is, ha tetszenek festményeim.

Festményeim többségének ihletet adó forrása a mi csodálatos kék bolygónk, természeti jelenségek, gyönyörű tájak, erdők és vizek, a Balaton, a tenger. 

Hiszem, hogy minden inspirációt adhat, ha nyitott szívvel és szemmel létezünk ebben a - néha ugyan kissé fanyar, de alapvetően mégiscsak - fantasztikusan izgalmas világban.

A természeten kívül a versek képesek még arra, hogy érzelmileg feltöltsenek, kreatív energiákat szabadítsanak el, ezért ezekből az inspiráló versekből idézetekkel - nyíltan, vagy kissé elrejtve - sok festményemen találkozhatsz. Hiszem, hogy a szavak ereje képes megsokszorozni a vizuális tartalmat. Kedvenc verseimet egy külön menüpontban össze is szedegettem. :)

Reményeim szerint képeimmel nem csak egy dekorációs "elem" kerül az enteriőrbe, hanem sugároznak valamit abból az életigénylő, szépség után vágyódó, szabadon szárnyaló és pozitív energiából, ahogy én érzékelem az életet és világunkat. Hatalmas vágyam, hogy - azzal, amihez én értek, színekkel és formákkal eljuttassam ezt a néha vibráló, néha megnyugtató hangulatot minél több otthonba.